Onze gastvrouw en tevens ook de chef-kok Nancy Everaerts verwelkomt jullie in haar Eetcafee De Moelie.

Nancy heeft steeds een grote passie gehad voor het koken en om vrienden te laten genieten van een gezellige avond. Met deze ervaring was ze in 2013 kandidaat bij het welbekende tv-programma “Komen Eten”. Daar kreeg ze echt de smaak te pakken om voor “onbekende gasten” te koken.

Naast haar grote passie is Nancy ook de ontzettend fiere mama van 3 jongens. In januari 2018 opende zij de deuren van haar Eetcafee. De ligging vlakbij de Brusselse ring en de ongelooflijke mooie wandelwegen die Linkebeek zich verrijkt, maakt Eetcafee De Moelie de ideale locatie om te komen genieten.

Bij Eetcafee De Moelie kunnen zakenmensen een rustige business lunch organiseren of je kan komen genieten van uitstekende dagschotel ’s middags aan een democratische prijs. Een uitstapje met vrienden beginnen met een uitgebreid diner of om te genieten van een terrasje. Voor al uw mogelijke evenementen beschikt Eetcafee De Moelie ook over de nodige ruimtes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie hieromtrent.

We verwachten en verwelkomen u graag in onze Eetcafee.

Powered by Connect24-7

Supported by

Kassa Devuyst